Werkweken

Werkweken
KEES organiseert jaarlijks werkweken in binnen- of buitenland. Deze werkweken staan in het teken van verdieping en ontwikkeling. Er wordt voornamelijk 2-dimensionaal werk gemaakt (schilderen, tekenen), met uitstapjes naar ruimtelijke vormen of installaties. De academische opdrachten worden zoveel mogelijk ontwikkeld aan de hand van hedendaagse kunstenaars en zijn bedoeld om de cursist buiten de gebaande paden te laten denken en te zoeken naar nieuwe vormen en een eigen stijl. Dagelijks worden de werken groepsgewijs geƫvalueerd. In de avonden verzorgt KEES ArtTube- of filmavonden. Ook wordt er in de week een excursie georganiseerd naar een museum. De werkweken zijn bedoeld voor professionele kunstenaars die op zoek zijn naar nieuwe invalshoeken voor hun werk EN voor amateurkunstenaars/cursisten die net een stapje verder willen gaan en met andere werkvormen kennis willen maken.

Data van de werkweken worden tijdig bekend gemaakt via het linkermenu Nieuws. Bekijk in het menu Projecten de foto’s van voorgaande werkweken voor een impressie.


Dag1 (3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>